De îngrijire a pielii sensibile, uscate

Așa-numita uscat, fără ulei, pielea este intinsa mat,, mănâncă și dură. Ea reprezintă un tip de piele, de aproximativ 30 la sută din populație aparțin.

foto9Uscarea pielii poate fi cauzată de o varietate de motive: Mulți oameni, de obicei, prin неуравновешенную de grăsime și de umiditate pentru piele uscată. De asemenea, factori externi, cum ar fi aer uscat în cameră și excesiv de igiena usucă pielea. În plus, pielea își pierde odată cu vârsta la umiditate.

Cel mai adesea, tenul uscat sensibil, de exemplu, la parfumuri, tratamente de înfrumusețare sau de soare și покраснело, mănâncă, dă fermitate și/sau senzație de furnicături. În benigne cazurile de piele uscată în sine este responsabil pentru acest disconfort, dar ar putea sta în spatele, de asemenea, boli de piele, cum ar fi eczeme și Psoriazis. Deoarece pielea uscată și/sau mâncărime pot fi, de asemenea, un simptom de boli grave, cum ar fi scăderea funcției glandei tiroide, precum și a bolilor de rinichi și de ficat, ar trebui să fie coordonate mai mult existente mâncărime în orice caz, la medic.

Cum se poate vindeca uscat slabă piele?

Baza de tratament este de a oferi pielii un număr suficient de lipide și hidratante factori.

Pe produsele de îngrijire a pielii este menționat în cea mai mare parte, pentru a căror afecțiune a pielii care acestea se potrivesc:

Pielea Uscata:

  • pielea uscata
  • piele sensibila
  • Copiii

Foarte pielea uscata:

  • este foarte uscat pielea
  • De vârstă ale pielii
  • Neurodermatita (ușor)

Foarte curatatorie piele cu senzație de mâncărime:

  • Dermatita atopica (grea)
  • Psoriazis
  • pielea deteriorate

Cum de a elimina pielea uscată și sensibilă economisesc mod?

Pentru întregul organism, în general, că ar trebui să aibă grijă de cartușe cu apă și de curățare abrazivă. Curățarea produsului ar trebui să fie bine spălate, pentru a evita urme pe piele. În plus, în loc de săpun, doar moi SAS ar trebui să se aplice. Soft tensioactivi găsesc când specificați de ingrediente, de exemplu, printre concepte Betaine, agenți tensioactivi și de Colagen alchil polyglycoside. Convenabil de a descompune grăsimi (lipide), de asemenea, afectează. În plus, ar trebui să aibă produse pentru a curata usor acid, așa-numita piele de un nivel de ph neutru (între 5,9 și 5,5). Evitați aromatizate de detergent trebuie să fie țesut cu conservare, deoarece pielea uscata este ușor de a irita și pe ea de multe ori o alergie receptiv.

Persoana

Pentru piele uscată și sensibilă a feței de curățare fără săpun lichid și de piele sunt potrivite creme special. Acestea sunt distribuite uniform pe fata si este eliminat cu un tampon de bumbac cu o cantitate mică de apă sau clătiți.

La доочистке moale tonic pentru fata, puteți utiliza, calmant și inflamație conține agenți anti-inflamatorii și de hidratare.

Corpul

Oamenii de pe uscat, pielea sensibila ar trebui să ia un Duș, nu de mai multe ori pe zi scurtă și nu prea cald (sub 36 °C), cu ajutorul feedback-ul de grăsime geluri de dus la capăt. Și chiar mai bine, pentru a lua un Duș doar prin intermediul a doua zi și se spală zilnic, numai mult потея secțiuni ale corpului. Pentru o baie este de regula: nu Mai mult de o dată pe săptămână cu nevoi speciale de resetare de grăsime Badeölen nu spuma.

 

După curățare a pielii ar trebui să fie doar reperat uscat și smântână.

Ce creme sunt potrivite pentru pielea uscată și sensibilă mai ales bine?

Pentru îngrijirea pielii cât și pentru corp se aplică: După contactul cu pielea cu apă cu lichide lotiune de Ulei ar trebui să fie de smântână-în-apă(O/W)-pe bază sau cu conținut ridicat de grăsimi apă-în-Ulei(W/O)-emulsie.

foto10

Pe panoul frontal O/W crema pe tot parcursul zilei, nu lasă genial film ar trebui să fie completate cu tenul crema de noapte. În plus, rezistent la umuditate sau Nährmaske, se aplică de două – trei ori pe săptămână, influențează pozitiv starea de piele uscată.

În special, se recomandă să utilizați creme și măști cu naturale de hidratare (de exemplu, uree, acid lactic), glicerină și Uleiuri grase, și, de asemenea, hidrolizate de Proteine, acid hialuronic, ceramide, acid linolenic, panthenol, vitamina a și e, precum și aloe vera.

Cum poate fi prevenită uscat fără grăsime de piele?

Pentru ca pielea nu se expune inutile de deshidratare, trebuie să fie umiditate a aerului într-o cameră încălzită este de aproximativ 60 la sută. Exagerat de îngrijire a pielii, cum ar fi frecvente, lungi, și, de asemenea, hot sufletului și căzi de a priva pielea de umiditate. În plus, Evitați uscat, fierbinte, saună feluri de mâncare. De asemenea, în dieta poate contribui la o mai bună ten: Beți o cantitate suficientă de lichid, adică cel puțin 1,5 litri pe zi, în formă de (minerală)de apă sau ungesüßtem ceai și hrăni echilibrat.