Machiaj pentru piele uscata: 6 sfaturi pentru persoanele

Ți se face pielea uscata de pe fata, pentru a oferi și Tu vrei să bröckelndes make-up, în cele din urmă, a rămas în trecut? Găsirea dreptul de Machiaj pentru pielea uscata nu este atât de dificil, dacă se ia în considerare mai multe lucruri. Am ales 6 sfaturi pentru proaspat de culoare persoanele cu pielea uscată, pentru Tine, poți să încerci neapărat.

6 sfaturi pentru Machiaj pentru piele uscata

foto11Uscarea pielii se produce din cauza lipsei de lipide (insolubile substanțe naturale) sau la umiditate naturala donatori, cum ar fi apa, uree, aminoacizi sau acid hialuronic. Dacă aceste substanțe lipsesc, nu poate lucra natural stratul protector al pielii în mod corespunzător și пористо – rezultat: pielea uscata devine din ce în ce. Corect Make-up, se poate dovedi a fi afectate pentru femei, uneori, dificil. Ție același lucru? Cu câteva sfaturi, de asemenea, de a alege dreptul de Machiaj pentru pielea uscata.

#1 Prima Chimica, apoi îngrijire

Dacă înainte de a merge la culcare sau de a crea în Dimineața următoare: Pentru o buna baza pentru Machiaj pentru piele uscata, ar trebui să fie clar, Tu înainte, inițial, să Mențină întotdeauna. O curățare a feței nu se poate Tine doar cu apă, de aceea trebuie să aibă în mod special pentru pielea uscata delicat instrument pentru spălare cu hranitoare de ingrediente folosi. Prea fierbinte sau apa rece are fiecare tip de piele absolut No-Go.

#2 Numai de îngrijire a pielii feței, apoi Machiaj

La curățarea pielii ar trebui să fie de îngrijire, pune mai ales atunci când pielea uscată, o atenție deosebită – în fiecare Dimineață, ca seara. Pentru a crea un grund pentru Ta de Machiaj, intens hidratant, decât Foundation potrivit ca un produs ușor de la una de baza. Tău de Machiaj pe pielea uscată aplicați, chiar și fără o îngrijire și de a aplica produsul, atunci cu siguranta ai evite, altfel Machiajul se aseaza in ridurile uscarea sau crăparea.

#3 spumă și Lichid make-up

În căutare de dreptul de Machiaj pentru ten uscat trebuie să untul Make-up-spumă sau Lichid hidratant Machiaj recurge. Ele conțin o mulțime de umiditate și mousse-make-up, datorită consistență cremoasă, de îngrijire suplimentară componenta. În funcție de starea curentă a pielii se poate Face amestecat-up-uri, dar, de asemenea, este bine unul cu altul. Le amesteca pe Ta spate în timp ce Tu aufträgst. Normal Cosmetice din farmacii sau magazine de cosmetice pentru Tine se dovedește a fi deosebit de eficace, poate ajuta, de asemenea, Machiaj special pentru pielea foarte uscata de la farmacie.

#4 de Machiaj pentru pielea uscata corect aplicat

Înainte de a Face-pentru a raspandi up pentru pielea uscata de pe chipul Tău, Tu trebuie să plece, că Tău de îngrijire a tenului este bine absorbit. Astfel încât să puteți evita apariția de mici make-up firimituri din cauza la o varietate de texturi și siliconi in produsele cosmetice. Folosesc în locul degetelor Tale cu pielea uscată prefera Beauty blender sau cu o perie, pentru a Dvs. de Make-up și de a aplica și de a crea o suprafață. A Ta de Machiaj nu stabileste apoi, poate ajuta, de asemenea, dacă Ai мажешь mâinile una în alta, până când acestea sunt calde, iar apoi кладешь pe fata. Așa reaktivi doar Tu în machiaj, conținute de Uleiuri, care Le avansat încă ușor de pat poți.

#5 încercați înainte de a cumpăra

Alegerea Machiaj pentru pielea uscata este mare. Dar chiar și fără asemenea, prețurile ridicate la produsele cosmetice vor fi dacă o astfel speciale articolul încă o dată. Soluție pentru Machiaj pentru piele uscata ar trebui să fie обдуманным, de aceea, cu atât mai confortabil. Mai bine Îți reușește acest lucru cu mici încercări de ambalaje, pentru care Tu trebuie Sa parfumerie sau farmacie sigur de a întreba, înainte de a cumpăra direct de unul dintre cele mai scumpe produse.

foto12

#6 tonifiat cremă de zi în loc de Make-up

O alternativă pentru Machiaj pentru piele uscata poate fi atenuat zile crema. Acest lucru este ceva de calitate, nu ștergându-l și la fel de ușor cum Ești acum, probabil, din Tale adolescente zile în memorie. Tău de îngrijire a pielii la aplicarea acestuia este pe prim plan. Suplimentar Machiaj-strat nu este necesară, pielea primeste mai mult aer și Mind Esti doar un risc suplimentar pentru pielea cu probleme.

Sfat: aplicarea de Uleiuri de îngrijire pe timp de noapte poate oferi pielii uscate până în Dimineața următoare umiditate și de substanțe nutritive. Aplicarea Machiaj pentru pielea uscata va avea loc mult mai ușor de mână și se toacă parte din trecut.